Kvalitní popisování kovů pomocí LP-S500

Typografie
  • Nejmenší Malé Střední Velké Největší
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

V létě letošního roku uvede Panasonic Electric Works na trh nové řady laserových popisovačů speciálně vyvinutých pro nezničitelné popisování kovů.

1130_LaserMarking

V roce 1999 společnost SUNX, která je nyní součástí Panasonic Electric Works (PEW), představila jako první na světě laserový popisovač technologie FAYb. Požadavky průmyslu stále rostou a PEW na to reagoval vývojem nové série popisovačů LP-S ve které zohlednil konkrétní zkušenosti integrátorů i samotných uživatelů.

Vysoký výkon

Výkon byl v tomto modelu navýšen z původních 15 na 42 W. Tím je dosaženo dostatečně silného paprsku pro rychlé popisování i extremně tvrdých materiálů používaných při výrobě ložisek, ojnic, řetězů a nářadí v automobilovém průmyslu i v jiných odvětvích.

Laserová hlavice s krytím IP67G

Robustní mechanické provedení celého zařízení má krytí IP67G; konektory jsou vodě, prachu i oleji odolné a výstupní čočka je chráněna bezpečnostním sklem.

Konfigurace

Nastavování parametrů je možné provádět jak dotykovým panelem tak v programovém prostředí na PC. Samozřejmostí jsou ceněné funkce předchozích modelů jako je možnost upravovat parametry on-line, simulovat popisování viditelným paprskem červené LED nebo chránit nastavení uživatelským heslem.

Bezplatný odběr časopisu

Chcete odebírat časopis ElektroPrůmysl.cz zdarma? Napište Vaše jméno a e-mail, poté klikněte na tlačítko odebírat.

Časopis vychází 1x měsíčně.

Aktuální číslo časopisu

ElektroPrumysl

ElektroPrůmysl.cz, duben 2024

Číslo je zaměřené na kvalitu elektrické energie, energetiku, elektromobilitu a alternativní zdroje energie.

Zajímavé odkazy

Schneider Electric | Vezměme to prakticky! EcoStruxure Power Design – NOVINKY | Nejširší nabídka 3f UPS na trhu |Spínací, jistící a ochranné přístroje | VN rozváděče bez plynu SF6 | EcoStruxure for eMobility – nabíjecí stanice | Jak jednoduše vybrat správný 3f zdroj UPS
Nový design vypínačů a zásuvek si elektrikáři hned oblíbili! Zaujal je novými matnými barvami, plochým tvarem a také dobrou cenou. Třešničkou na dortu je ovládání mobilem.
Vyhrajte termokamery Hikmicro nebo multimetry Fluke! Odpovězte na jednoduchou otázku a vyhrajte grafický multimetr Fluke 289 nebo špičkovou termokameru Hikmicro B20. Vstupenku na Amper 2024 obdrží každý.
Inspekční minikamera s bezdrátovým přenosem obrazu První inspekční minikameru na světě, která využívá k přenosu obrazu vestavěný wi-fi hotspot pro pohodlné a bezpečné inspekce i těch nejnepřístupnějších míst.

Najdete nás na Facebooku