Unitronics OPLC Vision1210 – PLC s největší dotykovou obrazovkou

Typografie
  • Nejmenší Malé Střední Velké Největší
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Díky IP66 je toto PLC připraveno pro použití v potravinářském průmyslu nebo všude tam, kde se vyskytuje kapající/stékající kapalina. Velkou škálu vstupů a výstupů je jednoduše možno připnout na zadní část PLC.

Další rozšíření je možné pomocí expanzního modulu, který dovoluje připojit až 1024 vstupů/výstupů obsahujících binární, analogové, rychlé I/O, vstupy pro měření teplot (PT100/termočlánky) a tenzometrické vstupy.

Expanzní moduly mohou být instalovány lokálně, nebo do vzdálenosti až 1000m od PLC. Toto výkonné PLC je vybaveno zabudovaným USB programovacím portem, možností receptur, slotem pro mikro SD kartu, na kterou je možné uložit data, grafy, alarmy, zálohu celého PLC programu a další…

panely_1

Průmyslové řízení se nyní může spolehnout na jediné zařízení: OPLC Vision1210™. Lze využít až 24 nezávislých PID regulačních smyček pro kontrolu tlaku, hladiny, teploty, zatímco 16-bitový 12.1” SVGA barevný dotykový displej zobrazuje data, barevné grafy a pozornost poutající alarmové obrazovky. Uživatel může navrhnout až 1 000 obrazovek, které mohou obsahovat až 500 obrázků. Tím jsou možnosti HMI téměř nekonečné. V paměti je dostatek místa pro 2MB aplikační logiky, 1MB pro fonty, 32MB pro obrázky.

Komunikační možnosti zahrnují TCP/IP Ethernet, GSM, GPRS a průmyslové protokoly jako Modus, DF1 slave, J1939, Can Open a další. Kromě toho je možné PLC naprogramovat pro komunikaci pomocí téměř jakéhokoli protokolu. PLC také poskytuje možnost časového nebo HW přerušení pro rychlou odezvu aplikace.

O Vision Series OPLC a VisiLogic Software

Řady Vision Series jsou kompaktní PLC s integrovanými vstupy a výstupy a grafickým rozhraním pro obsluhu. Zabudovaný HMI panel v řadách Vision series obsahuje grafický LCD displej a funkční klávesy. To umožňuje používat obrázky a grafy reprezentující proměnné v reálném čase, vytvářet a zobrazovat textové instrukce a zobrazovat aktuální run-time data systému. Operátoři používají klávesnici pro zadávání nebo změnu systémových dat.

panely_2

Nabídka integrovaných vstupů a výstupů zahrnuje digitální i analogové I/O včetně HSC, hřídelové enkodéry, měření frekvence a relové/tranzistorové výstupy včetně PWM. Po připojení rozšiřujících modulů Vision podporují dalších 128 I/O.

Programování ve VisiLogic umožňuje vytvářet aplikace pro HMI a PLC najednou. Click-and-drop ovládání zajišťuje rychlý vývoj aplikace pomocí kontaktů, cívek a funkcí. Přehledná struktura vaší aplikace díky modulům a podprogramů. Dále umožňuje design až 100 HMI obrazovek, přiřadit klávesám jednotlivé funkce, nahrávání a online testování aplikace v PLC. Live Update z webu zajišťuje, že budete mít stále aktuální verze funkcí, vývojového softwaru a operačních systému pro jednotlivá PLC.

Schmachtl_logo_web

Schmachtl CZ, s. r. o.
Vestec 185
252 42 Jesenice u Prahy 

tel.: 244 001 500
fax: 244 910 700
e-mail:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.schmachtl.cz

Bezplatný odběr časopisu

Chcete odebírat časopis ElektroPrůmysl.cz zdarma? Napište Vaše jméno a e-mail, poté klikněte na tlačítko odebírat.

Časopis vychází 1x měsíčně.

Aktuální číslo časopisu

ElektroPrumysl

ElektroPrůmysl.cz, duben 2024

Číslo je zaměřené na kvalitu elektrické energie, energetiku, elektromobilitu a alternativní zdroje energie.

Zajímavé odkazy

Schneider Electric | Vezměme to prakticky! EcoStruxure Power Design – NOVINKY | Nejširší nabídka 3f UPS na trhu |Spínací, jistící a ochranné přístroje | VN rozváděče bez plynu SF6 | EcoStruxure for eMobility – nabíjecí stanice | Jak jednoduše vybrat správný 3f zdroj UPS
Nový design vypínačů a zásuvek si elektrikáři hned oblíbili! Zaujal je novými matnými barvami, plochým tvarem a také dobrou cenou. Třešničkou na dortu je ovládání mobilem.
Inspekční minikamera s bezdrátovým přenosem obrazu První inspekční minikameru na světě, která využívá k přenosu obrazu vestavěný wi-fi hotspot pro pohodlné a bezpečné inspekce i těch nejnepřístupnějších míst.
Vyhrajte termokamery Hikmicro nebo multimetry Fluke! Odpovězte na jednoduchou otázku a vyhrajte grafický multimetr Fluke 289 nebo špičkovou termokameru Hikmicro B20. Vstupenku na Amper 2024 obdrží každý.

Najdete nás na Facebooku